Termeni și condiții de utilizare a paretoreport.ro

1. Informatii despre site si acceptarea conditiilor

1.1. Site-ul web www.paretoreport.ro apartine firmei S.C. AHA MOMENTS S.R.L, cu sediul social in Romania, Bucuresti, Str. Iani Buzoiani, nr 14, mansarda – camera nr.6, sector 1, avand CUI RO43224842, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/13981/2020 si cont deschis la ING Bank, sucursala Office Baneasa, avand IBAN RO28INGB0000999911047737, in calitate de administrator al site-ului, denumita in continuare „Administrator

1.2. paretoreport.ro  este un serviciu online oferit de catre S.C. AHA MOMENTS S.R.L, in calitate de Administrator, prin intermediul caruia utilizatorii a) pot citi informatii sau articole care cuprind date din cercetari primare si secundare de piata, cat si interpretari si opiniil generate pe marginea datelor anterior amintite si b) pot accesa rapoarte de cercetare de marketing cu titlu gratuit sau contra cost, in functie de specificul raportului.

1.3. Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre Administrator, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Accesand si navigand pe site-ului www.paretoreport.ro(denumit in continuare „site”) presupune implicit acceptarea in totalitate de catre Utilizatori a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

1.4. Termenii si conditiile se adreseaza tuturor utilizatorilor site-ului si stabileste principiile de utilizare pentru a) citirea de informatii sau articole b) accesarea de rapoarte gratuite si c) plasarea comenzii pentru achizionarea rapoartelor contra cost.

1.4.Informatiile despre rapoarte – printre altele, descrieri de continut, preturi – constituie o invitatie la incheierea de contracte de vanzare-cumparare in sensul legilor in vigoare, conform conditiilor din documentul Termeni si Conditii.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1. Continutul si designul paretoreport.ro, inclusiv rapoartele obtinute prin intermediul acestuia, sunt proprietatea S.C. AHA MOMENTS S.R.L si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

2.2. Cu exceptia cazului cand Utilizatorul are acordul expres prealabil al S.C. AHA MOMENTS S.R.L, Utilizatorul: nu are dreptul sa reproduca, sa vanda, sa publice, sa distribuie sau sa retransmita catre terte parti, sa ofere sau sa exploateze in scopuri comerciale continutul disponibil pe site, inclusiv rapoartele obtinute in urma descarcarii sau achizitie de rapoarte.

3. Descrierea Serviciilor

3.1. Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul paretoreport.ro ofera Utilizatorilor accesul la  informatii, articole, rapoarte gratuite si rapoarte contra cost, survenite din cercetari primare si secundare de piata, cat si interpretari si opiniil generate pe marginea datelor avand ca scop principal intelegerea publicului comercial, de 18-65 ani, utilizator de Internet, cu cele mai mari venituri din Romania, denumiti « Publicul Pareto ».

3.2. Informatiile si Rapoartele oferite de site sunt enumerate mai jos:

Informatii generale si articole – Se refera la cumulul informatiilor expuse expuse pe site, si in mod specific poate face referire, dar fara a se limita la: informatii despre cercetarile realizate, infromatii despre Rapoartele disponibile, testimoniale de la clientii care au achizionat Rapoartele, articole scrise sub sectiunea « Noutati si Resurse » in care se analizeaza, se interpreteaza si se ofera opinii subiective despre datele principale si secundare de cercetare de marketing.

Raportul Gratuit – Ofera informatii generale despre Populatia Pareto si informatii introductive despre rapoartele Pareto cu scopul de a creste gradul de informare al Utilizatorului cu privire la continutul rapoartelor contra cost pe care le-ar putea achizitiona. Raportul are 30+ pagini si va fi livrat in format pdf..

RaIportul Pareto 2022 – Ofera o privire de ansamblu a Populației Pareto prin comparație cu Publicul
Comercial General dar si comparatii cu date din 2021. Raportul are 3 volume : 1) Descrierea publicului
Pareto, 2) Profilarea celor care adopta inovatiile, 3) Segmentarea si profilarea subtipurilor
motivationale identificate in cadrul Pareto. Raportul insumeaza peste 140 de pagini.


Raportul Pareto 2022 + BANKING – Cea mai completă versiune disponibilă a raportului. Include toată
informația și datele din rapoartele de mai sus. Dar peste acestea, conține informatii specifice
industriei de banking din Romania (produse si servicii bancare, adoptia bancilor, imaginea bancilor).

3.3. Prin achizitionarea sau descarcarea rapoartelor de pe site, Utilizatorul este de acord sa nu modifice sau sa rearanjeze continutul acestora. Utilizatorul este de acord sa nu foloseasca aceste rapoarte in scopuri comerciale, sa nu foloseasca pasaje din rapoarte, titluri sau fragmente, pentru a fi utilizate in cadrul altui website sau serviciu. De asemenea, Utilizatorul este de acord sa nu incarce, afiseze sau trimita raportul achizitionat in integralitatea lui sau parti din el catre terte parti, bloguri, grupuri sau liste de email in afara companiei pe care o reprezinta, si nici catre presa, decat daca are acordul scris in prealabil al Administratorului paretoreport.ro, respectiv SC AHA Moments SRL.

4. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

4.1. SC AHA Moments SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale site-ului paretoreport.ro, fara indeplinirea unor alte formalitati in prealabil.

4.2. SC AHA Moments SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorilor la o parte sau la intregul continut as site-ului.

4.3. SC AHA Moments SRL poate oferi o notificare referitoare la schimbarile acestor clauze (sau altor continuturi ale site-ului) prin afisarea notificarilor pe acest site sau prin alte mijloace de comunicare disponibile, inclusiv, dar fara a se limita la mail.

4.4. Accesul in site, precum si folosirea serviciilor oferite prin intermediul sectiunilor site-ului dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile de pe prima pagina a site-ului, implica faptul ca Utilizatorul si-a dat acordul asupra noilor termeni.

5. Preturi

5.1. Pretul pentru fiecare raport va fi oferit la cerere celor care completeaza campul de solicitare a
ofertei.

6. Plasarea si confirmarea comenzii pentru rapoartele contra cost

6.1. Nu exista posibilitatea de a plasa comanda pe website. Aceasta poate fi realizata doar in urma
contactarii SC AHA Moments SRL prin solicitarea unei oferte.

7. Descarcarea rapoartului/ rapoartelor gratuite

7.1.  Site-ul paretoreport.ro poate cuprinde si rapoarte care pot fi descarcate cu titlu gratuit. Utilizatorii site-ului pot descarca fara a fi necesare completarea datelor personale, prin simpla apasare a butonuluid e descarcare.

7.2. Mentiunile de la punctele 2.1 si 2.2 din prezentul document se aplica si pentru rapoartele descarcate gratuit.

8. Limitari de Responsabilitate

8.1. SC AHA Moments SRL, Administratorul site-ului paretoreport.ro, declara urmatoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului
  • va depune toate eforturile pentru functionarea in bune conditii a site-ului. Cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare sau imposibilitatea de accesare a site-ului de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive care nu sunt in controlul si influenta Administratorului.

8.2. SC AHA Moments SRL nu poate fi raspunzator in nici un fel pentru situatiile in care apar probleme in functionarea retelelor sau liniilor telefonice, a sistemelor de internet, a serverelor, a furnizorilor de internet, a echipamentelor, a programelor sau a altor elemente ca urmare a imposibilitatii accesarii site-ului din motive care nu pot fi prevazute.

8.3 Prin accesarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului, Utilizatorul este de acord ca Administratorul site-ului, SC AHA Moments SRL, nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune, de orice natura, rezultate din utilizarea acestui site sau orice alt aspect relationat acestui site.

9. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

9.1 Conform prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal, SC AHA Moments SRL are obligatia de a administra datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii acestui site in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

9.2 Conform Regulamentului (UE) 679/2016, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

9.3 Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata si trimisa in regim de confirmare de primire la urmatoarea adresa: SC AHA Moments SRL, Romania, Bucuresti, Str. Iani Buzoiani, nr 14, mansarda – camera nr.6, sector 1, specificand dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

9.4 Ca persoana vizata, aveti dreptul, in conditiile prevazute de GDPR si de orice lege sau reglementare specifica, de a solicita revizuirea, corectarea, actualizarea, modificarea, eliminarea, restrictionarea sau stergerea oricaror date cu caracter personal furnizate anterior sau de a solicita primirea unei copii electronice a datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a o transmite altei companii in masura in care dreptul dumneavoastra la portabilitatea datelor este prevazut de legea in vigoare.

Puteti exercita toate aceste drepturi contactandu-ne la:

Adresa fizica: Romania, Bucuresti, Str. Iani Buzoiani, nr 14.
Adresa electronica/ email: paretoreport@ahamoments.ro

Vom raspunde cererii dumneavoastra in conformitate cu legea in vigoare.

In cazul oricaror nereguli, toate persoanele ale caror date vor fi prelucrate conform prezentului Articol vor avea dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere conform Articolului 57 paragraful (1) litera (f) din GDPR.

Autoritatea de supraveghere este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Numar de telefon: +40/318 059 211, +40/318 059 212


10. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prevederile prezente din « Termeni si Conditii » de Utilizare paretoreport.ro, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.